Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

29 martie 2012

Tunsoarea


Barber Shop Window, originally uploaded by Sharon Styer.



Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns:
"Nu pot accepta bani de la tine, fac asta în folosul comunităţii în această săptămână."
Florarul a fost mulţumit şi a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul săua găsit la uşa lui un "multumesc", cărţi şi un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.
Mai târziu, un poliţist vine pentru o tunsoare, şi când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "nu pot accepta bani de la tine, lucrez în folosul comunităţii în această săptămână."
Politistul a fost fericit şi a părăsit magazinul.A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc" şi o duzină de prajituri.
Apoi, un congresman a venit pentru o tunsoare, şi când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Nu pot lua bani de la tine, lucrez în folosul comunităţii în această săptămână"
Congresmanul a fost foarte fericit şi a părăsit magazinul.
În dimineaţa următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit o duzină de congresmani aliniați, în aşteptare pentru o tunsoare gratis.
Aceasta, dragi prieteni, ilustrează diferenţa fundamentală dintre cetăţenii ţării şi politicienii care-i conduc.Atât politicienii, cât şi scutecele trebuie schimbate cat mai des...pentru acelaşi motiv!