Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

08 martie 2012

Cum mi-am lecuit soţia de shopping!


carrefour, originally uploaded by omaQ.org & Red Frame Memories.

Soția mea insistă întotdeauna să o însoțesc la shopping. Din păcate, ei îi place să cotrobăie articol cu articol, pe când eu mă plictisesc repede. Atunci îi spun că mă duc un minut la raionul de electronice (total inutil în opinia ei) și, eventual, ne întâlnim la casă sau în parcare. Însă de curând am primit acasă următoarea scrisoare de la Carrefour: Dragă doamnă Ştefan, În ultimele șase luni soțul dvs. a produs perturbări grave în activitatea magazinului nostru. Nu mai putem tolera comportamentul său și ne vedem nevoiți să interzicem accesul amândurora în magazinele Carrefour. Nemulțumirile noastre împotriva soțului dvs., dl. Ştefan, sunt enumerate mai jos și sunt susținute de înregistrările de pe camerele noastre video:
1. 15 februarie A luat de pe raft 24 de cutii de prezerv ative și le-a pus aleatoriu în coșurile d e cumpărături ale altor clienți, profitând de neatenția acestora.
2. 23 februarie A pus să sune toate ceasurile deșteptătoare din raionul “Articole pentru casă” la intervale de cinci minute.
3. 6 martie A făcut pe podea o dâră de sos de tomate până în fața ușii de la toaleta femeilor.
4. 11 martie I-a spus unei casierei, pe un ton oficial: “Cod galben în raionul legume. Du-te imediat acolo”. Asta a determinat-o pe angajata noastră să-și părăsească postul desemnat și, prin urmare, să primească o mustrare scrisă din parte supervizorului său, ceea ce a condus la o grevă organizată de sindicat ce a costat managementul compania timp și bani.
5. 25 martie A blocat o oră biroul de rate, solicitând deschiderea unui contract pentru o pungă de M&M.
6. 2 aprilie A mutat semnul “Atenie! Podea udă!” într-o zonă mochetată.
7. 12 aprilie A montat un cort în raionul “Camping” și a invitat copiii celorlalți cumpărători să-și aducă perne și pături de la raionul “Așternuturi” ca să petreacă weekendul împreună, ofertă la care au răspuns pozitiv 22 de copii.
8. 26 aprilie Când un angajat l-a întrebat dacă poate să îl ajute a început să plângă și să țipe “Oare de ce nu pot oamenii să mă lase pur și simplu în pace?”, determinând mai mulți cumpărători să sune imediat la 112 și sosirea a trei ambulanțe.
9. 2 iunie A privit direct în obiectivul unei camere de luat vederi și a folosit-o drept oglindă în timp ce-și scobea nasul.
10. 16 iunie În timp ce cerceta o pușcă de vânătoare în raionul “Arme” l-a întrebat pe vânzător unde poate găsi antidepresive.
11. 24 iunie S-a deplasat prin magazin furișându-se pe după rafturi, în timp ce fredona suficient de tare încât să fie auzit tema din “Mission Impossible”.
12. 30 iunie S-a ascuns printre hainele de pe un stander și, când alți cumpărători apăreau să vadă marfa, le striga “BAU!”
13. 6 august A desfăcut toate cutiile de carioca și creioane colorate din raionul de papetărie, probând toate culorile albastre și rupându-le vârfurile, sub pretextul că nici una nu are nuanța perioadei albastre traversată de dumnealui.
14. 19 august Când s-a făcut un anunț la stația de amplificare a magazinului, s-a chircit pe podea în poziie fetală urlând “O, nu! Aud din nou acele voci!”
Și, pe 20 august, ultimul comportament inacceptabil, care ne-a determinat să vă interzicem accesul în Carrefour prin această scrisoare: a intrat într-o cabină de probă și, după un timp, a strigat foarte tare “Hei! Nu este hârtie igienică în cabina asta!”, provocând leșinul angajatei noastre de pe raion.
Cu stimă,
X Manager Carrefour

·