Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

05 iulie 2007



Radiologul : am 2 vesti, una buna si una rea. Pe care v-o zic inainte? - Pe cea rea. - Pai aveti o tumoare imensa pe plamani. - Si care e cea buna? - Se poate rezolva in Photoshop


Într-o zi intra la un frizer un popa si cere un tuns si un ras. Barbierul îl tunde, îl rade si când sa plateasca îi spune popii ca nu trebuie, ca a facut asta în numele lui D-zeu. A doua zi, când ajunge la munca, vede barbierul 12 carti de rugaciuni, alaturi de un biletel cu multumiri. Mai târziu, intra în frizerie un politist. Îl tunde, îl rade si când a venit vorba de plata i-a spus ca nu trebuie, ca o face în numele comunitatii. A doua zi gaseste în frizerie 12 gogosi si un biletel de multumire. Mai pe seara, vine un senator…îl tunde, îl rade, nu-i ia bani, îi spune ca face asta pt. tara. A doua zi gaseste în frizerie 12 senatori…

Cand Ralph a vazut ca penisul sau incepe sa creasca, a fost incantat si la fel a fost si sotia lui. Dar dupa cateva saptamani, ajunsese la o jumatate de metru si a inceput sa se ingrijoreze, asa ca s-a dus la un urolog. Dupa o indelunga examinare, doctorul le-a explicat lui Ralph si sotiei ca singura solutie ar fi o operatie. Sotia intreba ingrijorata: - Si cat timp va trebui sa poarte carje? - Dar cine a zis ceva de carje? - Pai, aveti de gand sa-i lungiti picioarele, nu-i asa?

Un tip se duce la Vrei sa fii miliardar, si Virgil Iantu ii pune prima intrebare: - Cat de adanc este vaginul sotiei dvs? a) 10 cm b) 15 cm c) 18 cm La care tipul raspunde: - Pot sa sun un prieten?

Ion si Maria in noaptea nuntii dupa partida de sex; Maria:-Ma Ioane tu nu-i face in veci SIDA. Ion: Desteapta esti tu Marie, de unde sti tu lucru aista? Maria: Pai tu ai putza mai mica decat virusu!

Bula se duce la doctor si i se plinge: - Doctore, sunt homosexual. - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat


Dintr-un turn de paza al unui fort din vestul salbatic, santinela striga: - Domnule capitan, vin indienii!!! - Prieteni sau dusmani? intreaba capitanul. - Cred ca-s prieteni, ca vin impreuna!


Femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor.. -Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!? -Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...




Un batrin merge la un vrajitor sa-l intrebe daca poate sa-l scape de un blestem care-l urmareste de 40 de ani. Vrajitorul ii spune: "Poate, dar trebuie sa-mi spui exact cuvintele care au fost rostite asupra ta." Batrinul spuse fara ezitare: "Acum va declar sot si sotie!"


Doua fantome se hotarasc sa iasa la plimbare la poarta cimitirului unde se intalnesc .... una o intreaba pe cealalta... de ce Dumnezo ti-ai luat si piatra funerara cu tine..?nu`mi place sa ies la plimbare la ora asta fara buletin...


Cică s-a descifrat mesajul de pe una dintre cutiile negre de la un avion care a lovit World Trade Center: - Băi Funare, eşti sigur că asta-i Budapesta?


La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul decurge bine, dar dupa aproximativ 5 luni se observa ca a disparut femeia de serviciu. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe cei doi canibali. Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mincat femeia de serviciu. Normal, acesta este dat afara. Al doilea canibal il conduce pe acesta pina la poarta si ii zice: - Ba timpitule, ce te-a apucat sa maninci femeia de serviciu? Eu de citeva saptamini halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa.