Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

05 iulie 2007




Ion si Marie, proaspat casatoriti. Se f** toata ziua, dimineata, la pranz, seara. Intr-una din dimineti, ies si ei afara, sa faca piata, cand, lui Ion ii vine brusc, chefu’.

- Tu Marie, io ti-o trag, chiar amu !

-Mai Ioane, esti nebun, mai, ne vede lumea !

- Nu ma-ntereseaza, io ti-o trag! Tu te-apleci, te faci ca te uiti prin iarba, si io ti-o trag din spate … asaaaa …bine … amu, numa un pic du-te inspre dreapta … asaaaa … amu, numa un strop mai inainte … asaaa bine, amu … un miez mai catre stanga …

- Ma Ioane, d-apoi tu ce faci, mai ? Apoi, tu ma f*** ori MA PARCHEZI ?!





Nevasta lui lon, Maria este surprinsa de acesta facînd sex cu amantul ei.

În graba mare îi spune:

- Ascunde-te în spatele televizorului, imediat! lon porneste televizorul si-si soarbe obisnuita bere. Sarmana nevasta nu mai stia cum sa-l faca pe barbatu-su sa iasa din camera. În cele din urma, striga din bucatarie:

- loane, vino repede sa vezi ce ciudatenie mi s-a întîmplat! Am scapat o farfurie de portelan pe jos si mi-a sarit înapoi în mîna, intacta!

- Asta-i nimic! striga din camera sotul. Adineauri un jucator a fost penalizat cu cartonas rosu si eliminat de pe teren si a iesit tocmai pe aici, pe lînga mine!!!





Ion vazand ca Maria nu-i mai raspunde la avansuri isi propune intr-o zi sa rezolve problema. Se duce Ion la Maria si ii zice:

- Fa, Marie … cand ai sa ma vezi fugind prin curte cu 2 caldari de apa in mana d-apoi sa stii ca mie mi-i a f*** si sa te gasesc in pat, auzi?!

La care Maria este de acord.

Prima zi … Ion fugind prin curte cu doua caldari de apa in mana… Maria fuge in pat si il asteapta … Ion vine … si rezolva problema … a doua zi la fel … a treia zi la fel …

Dupa cateva zile insa, pe la miezul noptii, se scoala Maria din pat si-l vede pe Ion fugind prin curte cu doua galeti de apa in mana … Fata cuminte ce este, se duce repede in pat si il asteapta … Dupa vreo jumatate de ora … apare si Ion transpirat tot si-i spune Mariei:

- Faaa! noua ne-a luat foc grajdu si tie ti-arde de f**** ?!