Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

30 iunie 2012

Tocană cu ciolan


Beef and Veal Stews, originally uploaded by terra1978.Ingrediente :
Un popor mare, necopt, fără miez;
Mult ciolan;
Trei patru partide mari şi cîteva mai mici de diverse culori;
O blondă de Pleşcoi;
Un vîrf de boc;
O legătură mare de servicii secrete cu urechi fine;
O curte constituţională moale şi bine fragezită;
Cîteva cozi de procurori;
Doua trei sindicate stafidite;

Condimente :Apă de ploaie;
Praf în ochi;
Gargară măcinată;
Zeamă de baliverne;
Tupeu vărsat;

Mod de preparare:
Se taie poporul în doua părţi, una bună şi una rea. Apoi fiecare bucată se taie în două, una bună, una rea, şi tot aşa pînă se formează " bucatele mici ce pot fi mîncate dintr-o înghiţitură. Se separă apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienţi, profesorii de studenţi, copii de părinţi, graşii de slabi, şi se lasă la decantat pînă se
ridică la suprafaţă uscăturile. Acestea se culeg cu atenţie şi se pun deoparte într-un recipient călduţ. Din restul se taie 25%, se scoate vlaga şi se pune la foc mic, cu zeama de baliverne şi cu praf în ochi, să nu se prindă. Se acoperă cu un capac mare ca să nu răsufle şi din cînd în cînd se stinge cu puţină apa de ploaie.

Separat se ia un partid portocaliu şi se întoarce de pe stînga pe dreapta. Apoi se împănează pe toate părţile cu bucăţele tăiate din celelalte partide. Se presară deasupra uscături, iar peste se pune vîrful de boc şi blondă de Plescoi cu ciolanul în gură şi se lasă la dospit.

Celelalte partide se toacă mărunt împreună cu sindicatele şi se învelesc cu servicii secrete. Apoi se freacă bine cu cozile de procurori, se trag în ţeapă şi se păstrează la răcoare. Din cînd în cînd se gustă şi se reevaluează. Se aşează partidele într-un parlament din teflon cu mînere. Cel portocaliu se pune cu grija în mijloc. Pe lîngă el se mai presară două trei partide mici şi bine frăgezite. Restul de partide se presară după gust. Se dă totul prin curtea constituţională şi se înveleşte cu gargară măcinată.

Se aşează totul peste poporul deja bine distuit şi se dă la copt. Din cînd în cînd se strînge caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda şi secăturile de deasupra, iar peste restul se toarnă zeamă de baliverne cu tupeul vărsat.

Se serveşte rece, pe stomacul gol, în piaţă. În caz de probleme digestive sunaţi la 112.
Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne ROMTELECOM. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim!