Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

30 ianuarie 2008




Un tanar de 18 ani statea toata ziua pe net: chat, sex virtual, site-uri porno, etc. Intr-o zi bunicul, satul deja de ineptiile nepotului vine si ii zice:
- Auzi, nepoate, eu cand eram de varsta ta am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel, am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f***t toate curvele, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mesele si pe barul de la parter si am plecat fara sa platim.
Alui mic ii place ideea si dispare de acasa o saptamina. Cand se intoarce era tot vanat, cu mina si piciorul in gips. - Ce-ai patit nepoate, il intreaba mosul .
- Am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel. Am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f***t toate curvele, apoi cand am coborat ne-am pisat pe mesele si pe barul de la parter, iar cand sa plecam fara sa platim au aparut 4 gorile si ne-au batut de ne-am cacat pe noi.
- Auzi, nepoate, da' cum te-ai dus tu la Viena?
- Pai, am mers cu Omnia Tours . Da' tu bunicule?
- Eu? Cu rusii in '45!

Vorba aceea : nu mai e lumea ca pe vremea noastra maica!

...si acum varianta ceausista:

Doi pensionari stau de vorba pe o banca în parc. În toiul discutiei, unul dintre ei spune. „Oricum, era mai bine pe vremea lui Ceausescu !“ „Nu mai esti în toate mintile“ riposteaza celalalt, „cum poti sa spui asa ceva. Nu se gasea de mâncare, stateam la cozi nesfârsite, dormeam în frig si câte altele.“ „Da“, spune celalalt, „totusi era mai bine pe vremea lui Ceausescu!“

„Mai, dar nu mai era televiziune, strazile erau cufundate în bezna, nu puteai iesi peste hotare, era o viata de mizerie“. „Da“, se încapatâneaza celalalt, „totusi era mai bine pe vremea lui Ceausescu!“

„De ce mai omule, de ce tot sustii asa ceva ?“ „Pai bine amice, pe vremea aia mai f...m si noi !“