Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

21 decembrie 2006

IMOTEPH

IMOTEPH: Gandul zilei: Niciodata nu-ti abtine basinile. Ele circula pe sira spinarii inspre creier. Si asa se nasc ideile de cacat.

IMOTEPH: Mesaju unui manelist pentru prietena lui: Esti frumoasa ca o stele, Tu mi-ai rupt inima-n doi, Toate sufletele mele, Bate pentru tu si noi!...

IMOTEPH: Reclama la Dacia Logan:"Tata, tata!!!Opreste, iar ai trecut de scoala !" "Taci in mortii matii.....nu vezi ca nu ne tin franele?????"

IMOTEPH: Umor negru la magazinul de mobila:
- Aveti paturi mici cu picioare inalte?
- Da, dar la ce va trebuie ?
- Sa auzim cand cade copilul ...

IMOTEPH: Care sunt cele 3 faze ale sclerozei?
Faza intai: intri la toaleta, iti faci treaba si uiti sa tragi apa.
Faza a doua: intri, tragi apa si uiti de ce ai intrat.
Faza a treia: intri, termini treaba, tragi apa, dar uiti sa-ti dai jos pantalonii

IMOTEPH: un pitic intra intr-un bar..striga el "vreau si eu un suc"..sare el ce sare..dar tot nu vedea dupa tejghea si tot striga "vreau si eu un suc.vreau si eu un suc"..se enerveaza asta si se duce dupa tejghea. acolo vede alt pitic sarind "cola sau fanta?cola sau fanta?"

IMOTEPH: Un tip iese de la cabinetul unui medic si incepe sa coboare scarile. Cum cobora el scarile isi duce mina la frunte si incepe sa murmure " Balanta, Scorpion, Fecioara." Dupa inca 2 etaje, la fel - " Gemeni, Pesti, Varsator." Tare nedumerit, urca inapoi scarile pina la cabinetul doctorului si suna la sonerie :
- Doctore, doctore, ma scuzati, dar nu am retinut exact.
- Cancer, domnule, cancer !!!

IMOTEPH: La o toaleta publica in State, in dreptul pisoarelor, unul langa altul, Cassius Clay si Copilu' Minune. In timp ce se pisa , Ali vede ca Adi Copilu' tot scutura, la intervale scurte, din cap. Asa ca il intreba cu compasiune:
- Si tu suferi de Parkinson?
- Nu, mancatzash, da' ma stropesti in ureche!