Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

08 februarie 2006

murfisme

- In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarire... "Acuma chiar ca am pus-o!"

- Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci de pe balcon, adu-ti aminte ca... ai coarne, boule, nu aripi!

- Sexul e ca jocul de carti: daca n-ai o partenera buna, ar fi bine sa ai macar o mana buna.

- Psihiatrii zic ca una din patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei pieteni si nu ai observat nimic ciudat, atunci... trebuie sa incepi sa-ti faci probleme!

- Daca esti in stare sa zambesti cand ceva merge rau... inseamna ca ai gasit un tampit pe care sa arunci vina.

- Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un pic visator... Asa ca nu mai pierde vremea, lasa totul deoparte si du-te sa te culci!

- Nevasta este prietena aceea pe care o avem mereu linga noi, sa ne ajute sa rezolvam marile probleme... pe care nu le-am fi avut daca nu ne-am fi casatorit.

- Femeile sunt exact ca traducerile: cele bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune.

- Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele...prinde-o de fund!!!

- Daca intr-o zi simti un gol mare in stomac... maninca, pentru ca sigur ti-e foame!

- Un mos merge la doctor si i se plinge ca atunci cand face sex aude fluieraturi in urechi! Doctorul il intreaba: Dar cati ani ai, mosule?? Mosul raspunde: -75 de ani! La care doctorul: Pai la anii dumitale ai vrea sa auzi aplauze?!