Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:



Anunţ publicitar al Statului Român in ziarele mari ale lumii:


Cine a putut, ştiut şi vrut a plecat.

Avem nevoie de ajutor!
Plătim la nivelul pieţei.
Preferăm vorbitori de Româna!

______________________________

26 august 2005

...

Ion si Maria nu puteau avea copii si s-au dus la un preot foarte priceput, care le-a spus ca ar trebui sa se duca la biserica din Paris si sa aprinda o lumanare. Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita. Ajunge acasa la ei, suna la usa si deschide usa o fetita.
- Buna ziua, mama e acasa?
- Nu, e la spital, la maternitate, s-a dus sa sa aduca pe lume al saselea copil.
-Si tata?
-S-a dus sa stinga lumanarea.

Discutie intre poponari:
- Ai aflat vestea cea mare? S-a votat noua lege, acum avem voie oficial!
- Putin imi pasa. Eu unul voi lupta mai departe.
- Pana cand?
- Pana cand va deveni obligatoriu!

Sotul se intoarce din delegatie, isi agata haina in cui si-si saluta sotia cu o strangere de mana.
- Nu mai vrei nici macar sa ma saruti??
- Termina cu prostiile draga! Dupa zece ani de casnicie iti mai arde de orgii?


- Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
- Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?



Un tip se hotaraste sa mearga la pescuit satul de stresu de la servici, pune ceva provizii, cortu si porneste pe autostrada... La un moment dat vede un tip imbracat in rosu pe marginea autostrazii care ii facea semne disperate sa opreasca....se gandeste ca poate are probleme asa ca se opreste sa vada ce vrea...lasa geamu jos la care:"I'm the red jerk from the highway and I need something to eat...could you help me..." Ofticat ca s-a oprit din drumu lui cauta in bagaj, ii da un sandwich si porneste iar la drum.....Dupa ceva vreme un tip imbracat in galben facea semne disperate din maini sa opreasca...Prima data se gandeste sa nu opreasca sa nu pateasca iar ca si data trecuta...dar totusi poate are probleme...asa ca opreste, lasa geamu jos la care:"I'm the yellow jerk from the highway and I need something to drink...could you help me"...usor iritat cauta in bagaj si ii da ceva de baut dupa care porneste iar la drum cu inte! ntia sa nu mai opreasca pana la destinatie... Dupa o vreme apare la fel un tip in albastru care facea semne disperate din maini sa opreasca.....deja iritat se gandeste ca de data asta nu opreste...insa poate ca are probleme....pune o frana violenta, lasa geamu jos si tipa cat poate....: Let me guess..You are the blue mother fucker from the highway.....HOW THE FUCK CAN I HELP YOU???? La care tipu in albastru: " Licence and registration please! "



Frumoasa din padurea adormita, Tom Degetel si Cocosatul de la Notre Damme se laudau.
Frumoasa: "Eu cred ca sunt cea mai frumoasa fata din lume". Tom Degetel: "Eu sunt convins ca sunt cel mai mic om din lume". Cocosatul: "Eu trebuie sa fiu cea mai urata persoana din lume". Se hotarasc sa mearga la oficialii Guinness Book of Records sa fie recunoascuti de cartea recordurilor. Frumoasa din Padurea Adormita a intrat prima si a iesit radiind de fericire: "E oficial ! Sunt cea mai frumoasa fata din lume!" Tom Degetel a intrat dupa ea si a iesit si el fericit: "E oficial ! Chiar sunt cel mai mic om din lume" Cocosatul de la Notre Damme a intrat si el, insa a iesit dupa cateva minute cu o expresie confuza pe chip. Contrariat , el isi intreaba prietenii: "Ba , cine dracu' e Camilla Parker Bowles ?!?"